Selecteren

Land:
Regio:
Personen:
 

Bungalow 6p

Bungalow Bungalow 6p

Land:Nederland
Plaats:Noordwijk
Streek:Zuid Holland
Max. Personen:6
Prijs vanaf: € 525.00

Extra informatie

Latitude:52.2739
Longitude:4.4730
Huisdieren toegestaan:Ja

Informatie over dit vakantiehuis

Bungalowparck Tulp en Zee in Noordwijk, met het centrum op 5 km afstand. Dat is recreeren op ons bungalowparck in een prachtige omgeving. Tussen de bollenvelden, met de duinen en het strand op een paar honderd meter afstand. In alle jaargetijden is het strandweer, of u nu in de lente, zomer, herfst of winter komt. Heerlijk zonnen tijdens warme zomerdagen of lekker uitwaaien tijdens een prachtige herfstdag. Het strand zal altijd het gevoel van vakantie oproepen. Daarnaast is het bungalowparck gelegen aan de rand van het 2e natuurgebied van Nederland. De bekende Noordwijkse boulevard is op 5 kilometer met de vele restaurants en cafes. Vanaf de boulevard loopt u ook zo de winkelstraat in van Noordwijk. Hier vindt u zowel grote winkelketens als kleine boetiekjes. In de omgeving van het bungalowpark ligt tevens een mountainbike parcour, voor de sportieve vakantiegast!
Liefhebbers van fietsen, zwemmen, wandelen en zonnebaden hebben in Bungalowparck Tulp en Zee de ideale uitvalsbasis gevonden.
Kortom een vakantie in Noordwijk begint bij Bungalowparck Tulp en Zee.Kenmerken Tulp en Zee* Bungalowpark aan zee* 62 vrijstaande bungalows* 2 prive parkeerplekken bij elke bungalow* Speeltuin* Loopafstand van het strand* Amsterdam en Den Haag op 35 minuten, Haarlem en Leiden op 20 minuten* Fietsverhuur* Broodjesservice* Wi-Fi* Gratis kaarten zwembad de Wasbeek bij verblijf

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over deze Bungalow kunt u vinden op de eigen website

Naar de Website

Terug naar overzichtspagina

Nederland

Belgie

Bulgarije

Curacao

Cyprus

Duitsland

Frankrijk

Griekenland

Hongarije

Italie

Kroatie

Luxemburg

Noorwegen

Oostenrijk

Polen

Portugal

Roemenie

Slowakije

Spanje

Tsjechie

Turkije

Zweden