Selecteren

Land:
Regio:
Personen:
 

Vakantiehuis In Agárd (Uhb109) - Hongarije - Velence meer - Vanaf € 299.00

Vakantiehuis in de natuur, in een rustige omgeving, met een functionele inrichting. Bezoek het kuuroord, dat een bron van 55 graden heeft.


Vakantiehuis In Velence (Uhb121) - Hongarije - Velence meer - Vanaf € 420.00

Vanuit dit vakantiehuis heeft u een prachtig uitzicht over het meer. In het buitengedeelte bevindt zich een zwembad waar u kunt afkoelen op warme dagen. Het huis is omgeven door sierplanten en grassen en is ideaal voor een vakantie met het gezin met...


Vakantiehuis In Velence (Uhb123) - Hongarije - Velence meer - Vanaf € 430.00

Dit leuke vakantiehuis ligt direct aan de oever van de Velencer See. Op een steenworp afstand kunt u zwemmen of vissen. De omgeving is rustig en geschikt voor een gezin met kinderen. Winkels en restaurants bereikt u zonder auto.


Vakantiehuis In Sukoró (Uhb126) - Hongarije - Velence meer - Vanaf € 280.00

Klein vakantiehuis met een mooi uitzicht over het meer. Het is praktisch en vriendelijk ingericht. Winkels en restaurants kunt u zonder auto bereiken.


Vakantiehuis In Gárdony (Uhb131) - Hongarije - Velence meer - Vanaf € 249.00

Deze twee-onder-een-kap bevindt zich in een rustige omgeving. Het Velencemeer is op slechts enkele honderden meters. De inrichting van het huis is degelijk en praktisch.


Vakantiehuis In Gárdony (Uhb182) - Hongarije - Velence meer - Vanaf € 249.00

In dit centraal liggende moderne en smaakvol ingerichte vakantiehuis zult u ongetwijfeld een heerlijke vakantie doorbrengen. Grote tuin met schaduwrijke bomen. Hier is het prettig barbecuen. Uw huisdier mag ook mee.


Vakantiepark In Agárd (Uhb252) - Hongarije - Velence meer - Vanaf € 340.00

Ruim,gezellig ingericht huis niet ver van het Velencer meer met een grote verzorgde tuin.


Vakantiehuis In Velence (Uhb418) - Hongarije - Velence meer - Vanaf € 279.00

Dit vakantiehuis komt naar voren door zijn unieke panorama op de zee. De inrichting van het huis is oergezellig en landelijk. Schommel en zandbakken laten de kinderen stralen, terwijl de volwassenen grillfeesten hebben.


Vakantiehuis In Velence (Uhb460) - Hongarije - Velence meer - Vanaf € 410.00

Dit moderne rijtjeshuis ligt in een rustig vakantiepark direct aan het Velence meer. Perfect voor sportvissers, want hier kunt u een boot huren voor EUR 5,-/dag. Het huis is ook geschikt voor twee gezinnen, want het beschikt over twee ingangen.


1 |

Nederland

Belgie

Duitsland

Frankrijk

Hongarije

Italie

Kroatie

Luxemburg

Oostenrijk

Portugal

Slovenie

Spanje

Tsjechie

Zwitserland