Selecteren

Land:
Regio:
Personen:
 

Vakantiehuis In Casas Del Monte - Cáceres - Spanje - Extremadura - Vanaf € 650.00

In het mooie dorpje Casas del Monte ligt het fantastische vakantiehuis "Arbequina" naast de plaatselijke kerk. Het huis bestaat uit drie verdiepingen met 2 slaapkamers en een fantastisch terras waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht.


Vakantiehuis In Casas Del Monte - Cáceres - Spanje - Extremadura - Vanaf € 730.00

Dit ruime vakantiehuis heeft 3 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer en twee badkamers. Het huis heeft een fantastisch terras met een prachtig uitzicht op de bergen en een binnenplaats. U kunt ontspannen in de tuin,...


Vakantiehuis In Cabezuela Del Valle - Spanje - Extremadura - Vanaf € 378.00

Dit mooie, rustieke appartement in Cabezuela del Valle ligt in het midden van de Valle del Jerte, die bezoekers zal verrassen met zijn prachtige natuur. Vanaf het overdekte terras heeft u een prachtig uitzicht op de bergen.


Vakantiehuis In Cabezuela Del Valle - Spanje - Extremadura - Vanaf € 349.00

Dit mooie, rustieke appartement in Cabezuela del Valle ligt in het midden van de Valle del Jerte, die bezoekers zal verrassen met zijn prachtige natuur. Naast de deur kunt u zwemmen en vissen.


Vakantiehuis In Cabezuela Del Valle - Spanje - Extremadura - Vanaf € 349.00

Dit mooie, rustieke appartement in Cabezuela del Valle ligt in het midden van de Valle del Jerte, die bezoekers zal verrassen met zijn prachtige natuur. In de rivier naast het appartement kunt u uitstekend zwemmen en vissen.


1 |

Nederland

België

Denemarken

Duitsland

Frankrijk

Hongarije

Italië

Kroatië

Luxemburg

Oostenrijk

Portugal

Slovenië

Spanje

Tsjechië

Zwitserland